آرام آرام هوا رو به گرمی می رود و خان ههایی که میزبانی برای انواع سوسک ها، مورچهها و حشرات موذی می گردند روزبهروز افزایش می یابند. حشرات چندش آوری هستند که می توانند به سلامتی شما و خانواده دلبندتان صدمه و ضرر بزنند، پس باید بدانیم با چه چیزی روبه رو هستید تا بتوانید راه مبارزه با آن ها را پیدا کنید.
کک ها حشرات موذی
کک ها قلاب های ریز دارند که با آن ها به انسان و حیوانات اطراف شان آویزان می شوند، اما معمولا از طریق حیوانات به ما سرایت میکنند، وقتی که نیشمان می زنند معمولا 4 الی 5 تایی این کار را انجام می دهند. پس بهترین راه مقابله با کک ها خلاص شدن از شر کک های روی حیوانات اطراف اعم از خانگی یا غیر خانگی خواهد بود. برای این کار بایستی آن ها را شست و یا از مواد و اسپری های مخصوص این کار استفاده نمود. اگر این حشره شما را نیش زد باید جای آن را با آب و صابون بخوبی بشویید.
انتقال بیماری با حشرات موذی
جای نیش این حشره مزاحم خارش دارد و احتمال انتقال بیماری های خطرناک با آن وجود دارد، معمولا در ماه های تابستانی پیدا شده و شبها نیش می زند. برای پیشگیری از نیش پشه روش های زیادی وجود دارد، مثلا اینکه از شر آب های ساکن اطراف خلاص شوید (که کار سختی می باشد) یا می توانید از حشره کش یا از روغن دی اتیل متا تولانید استفاده کنید. اگر نیشتان زدند می توانید از کرم کالامین یا از درمان خانگی جوش شیرین ( ترکیب سه قاشق جوش شیرین را در آب ولرم ) استفاده کنید.
ساس ها از حشرات موذی
از بین بردن این حشره سخت است. شب ها نیش می زند و درد ندارد ، اما جای نیش خارش دارد و اغلب اول صبح متوجه جای نیش آن میشویم. نکته اینجاست که در جای نیش این حشره به طور معمول سه جای نیش میماند که به اصطلاح آن ها را «صبحانه، ناهار، شام» می نامند. به دلیل این که ساس روز ها تغذیه نمی کند، شبها انرژی اش را با نیش زدن دریافت میکند.
روش های زیادی برای پیشگیری وجود دارد، می توانید یک روکش پلاستیکی طراحی شده که می توان آن را روی تشک کشید استفاده کنید. اگر ساس دارید نباید تشک را دور بیاندازید ، زیرا این کار موجب پخش شدن ساس ها در محیط می شود، بلکه باید با یک متخصص تماس بگیرید تا با روش های اصولی این حشره را دفع کند.
سمپاشی ، دفع کننده حشرات موذی
همراهان مجله ی پارسی وان ؛ در واقع سمپاشی باید آخرین انتخاب شما برای مقابله با حشرات موذی و حتی آفات گیاهی باشد. سمپاشی برای مواقعی است که تعداد حشرات موذی به قدری زیاد شده که هیچ راه دیگری برای مقابله با آن ها وجود ندارد.
به هر حال اگر با وجود این شرایط ناچار به استفاده از سموم شدید باید موارد زیر را مد نظر داشته باشید:
- حتما کودکان را از محل دور کنید.
- حتی باید حیوانات خانگی و ماهی ها را از محل دور کنید.
- از استعمال دخانیات و مصرف غذا در هنگام سمپاشی خودداری نمایید.
- شناسایی نوع حشره و یا آفت
- توجه داشته باشید که استفاده بیش از مقدار نوشته شده در دفترچه راهنما می تواند اثر سوء داشته باشد.
- زمان توصیه شده در دفترچه را مد نظر قرار دهید.
- مواد غذایی را در ظروف در بسته نگهداری نمایید.
منبع : https://www.parsi1.com